Så hedrad och så glad…

I onsdags kom ett mail med rubriken ”Finalist till lärarpriset Guldäpplet”. Till mig. Jag är en av de tre, utvald tillsammans med Daniel Gomejzon och Jonas Lindahl – och det är så otroligt roligt och hedrande och uppmuntrande och… stort.

Jag är så glad!

 

2 thoughts on “Så hedrad och så glad…

 1. Hej!
  Här kommer en hälsning från mig Filippa, en gammal elev till dig från Höglandsskolan där vi hade dig som lärare i sjuan. Jag minns fortfarande när vi blev tilldelade olika personer ur den grekiska mytologin och jag var Narcissus och hade med mig en Narciss som attribut i presentationen. Jag läste om dig och nomineringen i någon tidning och hittade till din blogg. Jag är också lärare i svenska och filosofi och har jobbat på Jensen Västra i fem år och har nu i augusti bytt jobb till Elektrikergymnasiet i Midsommarkransen! Stort lycka till i finalen, jag tyckte att du var en grymt bra lärare 🙂 Med vänlig hälsning Filippa Sundén

  • Hej Filippa,

   så otroligt roligt att höra från dig – och att du är svensklärare dessutom. Utmanande och roligt och viktigt jobb! Tack för fina ord, det var väldigt roligt att jobba med er på Högland (ja, nog minns jag Antiken och era redovisningar… 🙂 ). Roligt om vi kan ses ”i jobbet” framöver!
   /Katarina

Kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s